Heeft u vragen?
Neem direct contact met ons op:

Nieuweweg 127, 6603 BL Wijchen
Tel: 06 29 402 423
updakentimmerwerken@gmail.com

Reviews

Hieronder treft u een overzicht van onze reviews. Wilt u ook een review schrijven over UP Dak- timmer- en zinkwerken? Stuur deze review gerust naar ons mailadres!


Review 4

Ik heb afgelopen jaar een lekkage gehad waar ik direct hulp bij nodig had. UP gebeld en hij stond meteen klaar. Unal heeft ons n.a.v. de schade goed geadviseerd hoe hier in de toekomst mee om te gaan. Uiteindelijk de schade en het probleem netjes opgelost, waarbij de prijs marktconform was. Ik ben tevreden hoe alles is verlopen en zal de volgende keer wederom een beroep doen op UP. Met vriendelijke groeten, Marc Reuvers


Review 3

Het huis wat wij hebben gebouwd is vrij apart qua vormgeving. Met ronde, rechthoekige en niet-haakse vormen, is het een apart maar zeer mooi geheel geworden. Ook het dak is deels rond. De keuze voor de dakbedekking is met rond beperkt. Pannen is niet mogelijk, zink of lei wel. Wij hebben gekozen voor het laatste. Het aanbrengen van lei is een vak apart. En zeker met zulke aparte vormen moet je hierbij kiezen voor een vakman. UP Dak- en Timmerwerken heeft vanaf het begin goed meegedacht en advies gegeven hoe een en ander aan te pakken. Dit gaf vertrouwen in een goede afloop. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een prachtig afgewerkt dak, wat mede te danken is aan de vormgeving en het zeker het vakmanschap van Unal. Peter Cornelissen.


Review 2

Unal, je hebt naar volle tevredenheid de werkzaamheden aan ons huis verricht. Op elk gebied is er correct en efficiënt gewerkt. Een werkelijk stukje vakmanschap! Echt een aanrader. Familie Van den Hoogen.


Review 1

UP Dak- en Timmerwerken heeft bij ons een deurluifel gemaakt. Het afdak dat hij bij ons gemaakt heeft is bijzonder goed geslaagd. Mijn vrouw en ik zijn er erg tevreden over. Het is netjes en vakkundig geplaatst. Dhr. T. v.d. Steege.


Dakwerken

Dakwerken

Timmerwerken

Hout tegen gevel

Zinkwerken